Montesquieu Institute: from science to society

Aanmeldformulier 2021-01-26 Evenement: Hebben we een nieuwe Grondwet nodig? Debat over de toekomstbestendigheid van de Nederlandse Grondwet

Apply
Confirmation

Hierbij meld ik mij aan voor het evenement 'Hebben we een nieuwe Grondwet nodig? Debat over de toekomstbestendigheid van de Nederlandse Grondwet' op dinsdag 26 januari om 16:30 uur.**

Let op: Indien het is toegestaan zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor mensen die fysiek bij het debat aanwezig willen zijn. Als u er graag bij wilt zijn, vink dit dan aan op het aanmeldformulier. U hoort uiterlijk 22 januari of u één van de fysieke plekken toegewezen heeft gekregen.

 
*
*
*
Wilt u fysiek bij het debat aanwezig zijn? Uiterlijk vrijdag 22 januari hoort u of dit mogelijk is (zo nee, dan kunt u de livestream kijken).
 

Fields marked with a * are required.

  • Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

** Dit evenement wordt vastgelegd en online beschikbaar gesteld in de vorm van tekst, beeld en geluid. Wij doen dit omdat wij een zo groot mogelijk publiek in staat willen stellen van dit evenement kennis te nemen. Het is mogelijk dat u herkenbaar in beeld komt. Met uw registratie geeft u aan hier geen bezwaar tegen te hebben.